martes, 3 de mayo de 2011

Com ha de ser la Terrassa 2.0?

Debat electoral sobre l'us de les noves tecnologies en la construcció de la “Terrassa del futur”

Terrassa 3 de maig, amb els ulls posats en les eleccions municipals del 22 de maig, un grup de ciutadans hem organitzat un debat amb tots els partits polítics que s'hi han volgut afegir. El debat versarà sobre l'ús de les noves tecnologies en la construcció de la “Terrassa del futur”, des del paper de l'administració pública (llicències, participació) fins a les possibilitats que ofereixen les xarxes per a la cohesió social. 

La convocatòria ha estat oberta a les 17 llistes que es presenten al consistori, i hem demanat uns requisits d'expertesa per a participar en la taula. Alfredo Vega del PSC, Carles Oriach de CiU, Isaac Albert d'ERC i Manel Marquez de les CUP participaran com a ponents en el debat. Mentre que Joan Poca de SI, Javi Gonzalez de C's i Frank Morales de ICV estaran a la fila 0 i tindran veu en la introducció i en les conclusions.  

La voluntat és el debat sigui molt participatiu, ja que els polítics tindran el temps de resposta limitat, i el públic assistent podrà formular les preguntes que desitgin, sempre que s'atinguin a la temàtica del debat. També es podrà seguir streaming i a través de la xarxa social Twitter, a través de la qual es podran formular igualment preguntes per als convidats.

Dimecres 4 de maig a les 19:30
Lloc: Restaurant Bizarre (Camí Fondo, 37)

L'assistència és lliure i gratuïta tot i que es prega als assistents que reservin la seva entrada




atentament:
@niujaus, @emartinborregon, @mgc, @naxei, @raulmuto, @santicasas, @DavidMartinB, @Kombot, @carlesdecastro  

No hay comentarios:

Publicar un comentario